Cautare

593 de rezultate pentru "gramescu ionel" (7.32 secunde)
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
Pentru a lamuri definitv lucrurile, Iliescu a marturisit, in premiera, ca singurul prenume cu care a fost vreodata apelat este Ionel, iar familia sa este neaosa romaneasca.
Enescu de la ASP, candidat la la alegerile pentru Parlamentul European De asemenea, membrii Delegatiei Permanente a PNL Constanta au mai acordat in unanimitate un vot de incredere pentru primarul orasului Harsova, Ionel Chirita, in urma intentiei sale de a se retrage din functia de membru al Biroului Politic Judetean.
Manea a anuntat ca liberalii au ales sa inceapa euro-campania electorala din prima zi a primaverii- prima primavara europeana a romanilor, dupa cum sesiza Ionel Spataru, presedintele organizatiei de tineret a PNL Constanta.
Desi anuntul adoptarii ordonantei de urgenta privind amanarea alegerilor care urma sa aiba loc pe 13 mai a facut luni inconjurul tarii, subprefectul de Dolj, Ionel Ciobotea, a declarat ieri ca pregatirile pentru scrutin vor continua pana cand actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial.
Este vorba despre Constantin Babus, seful Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, Marius Tarcatu, directorul directiei similare din cadrul Consiliului Judetean Constanta, pentru complicitate la luare de mita, iar Ionel Pilat, directorul Directiei Serviciului Public din Primaria Constanta, pentru comiterea infractiunii de santaj.
Nici atatia parlamentari si alesi de toate culorile nu prea le-a fost dat sa intalneasca, asa cum s-a intamplat ieri la alegerile organizate in comuna pentru ocuparea fotoliului de primar, ramas liber dupa moartea edilului Ionel Popescu.
La sfarsitul anului trecut, primarul din Seaca de Padure, Ionel Popescu (PSD), a murit la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova in urma unui accident vascular.
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Ionel Manafu, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), a fost chemat sa dea cu subsemnatul la noul ministru al Mediului, Atilla Korodi.
Au fost circa 200-300 de mineri adusi de Condescu, care e prieten cu Ionel Mantog, fost secretar de stat PD, care e liderul PD din Gorj", a spus Gusa.
De asemenea pesedistul Ionel Hartegan a precizat ca social-democratii prefera sa fie oligarhi decit oligofreni din punct de vedere politic.
Alaturi de acestia a fost prezent si Gheorghe Babu, vazut deja ca inlocuitor al lui Ionel Manafu la conducerea DADL.
primarul din Harsova, Ionel Chirita (si el liberal), se dovedeste a fi extrem de insistent, fapt demonstrat chiar ieri de telefonul pe care il dadea, in disperare, ministrului Ludovic Orban.
"Candidatul nostru il depaseste cu doua procente pe primarul liberal Ionel Chirita, oricat s-ar lauda el cu sondajele lui care sunt, bineinteles, foarte corecte", ne-a declarat Dutu.
Nicolae Giugea, Marinica Cazacu si Ionel Izina au fost numiti inspectori guvernamentali, iar Ion Carstoiu, Aurelian Leonard Danu si Cristian Marius Vladu au fost retrogradati in functia de subprefecti.
Mai mult chiar, in timpul audierilor, "Tichindelean Ovidiu si Vlad Ionel, ofiteri de politie in haine civile, i-au acuzat pe tinerii retinuti ca desfasoara activitati de comert ilicit cu efecte bisericesti, mai tarziu acuzand conducatorul auto al grupului de transport ilegal de persoane", se precizeaza in comunicatul de presa al Eparhiei Reformate.
Au fost prezenti, alaturi de Dutu, senatorul Dorel Onaca, deputatul Laurentiu Mironescu, Mircea Banias, Paul Branza, Ionel Manafu, Senol Zevri, Mihai Petre, Vasile Francu, invitat de onoare fiind actorul Jean Constantin, prezentat ca fiu al comunei Cumpana.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.
google-analytics.com